Hekwerken laten plaatsen?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

Hekwerk Wageningen

Wanneer u graag uw tuin, terras of balkon van hekwerk wilt voorzien, dan kunt u hiervoor terecht bij een hekwerken specialist. Professionals op het gebied van hekken beheren een ruim assortiment aan soorten en maten, en kunnen u van advies dienen voor het hekwerk dat het beste bij uw wensen past. Zo hebt u onder andere de keuze uit gaashekwerk, sierhekwerk, spijlenhekwerk en speciale balkonhekken. Daarnaast bent u bij menig hekwerk professional uit Wageningen tevens aan het juiste adres voor een standaard afrastering of poorten die bij de hekken passen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar de prijzen voor hekwerk naar uw wensen? Aarzel dan niet om ons webformulier op de offertepagina in te vullen. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

gaashekwerken Wageningen

Gaashekwerk

Gaashekwerk is de goedkoopste vorm van hekwerk die u naast een standaard afrastering kunt aanschaffen. Gaashekwerk wordt door de meeste gemeentes gebruikt om openbare plekken te omheinen, en kan daarnaast worden toegepast als omheining voor dieren of tuinen. Zo is het een optie om van gaashekwerk een kippenren te maken. Het gaashekwerk kent gemiddelde prijzen van €60 per 25 x 1 meter. Daarnaast moet u nog zorgen voor palen waaraan het gaashekwerk verbonden kan worden. Het is niet mogelijk om poorten in deze vorm van hekwerk te plaatsen. Hebt u liever stevigere hekken? Kies dan voor staafmathekwerk of een spijlenhekwerk.

spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk

Een spijlenhekwerk wordt niet gemaakt van metalen draden zoals een gaashekwerk, maar van ijzeren spijlen. Dit heeft als resultaat dat het een stuk steviger is. Spijlenhekwerk wordt over het algemeen ingezet als hek voor het afsluiten van bedrijventerreinen. U kunt het spijlenhekwerk voorzien van draai en schuifpoorten die desgewenst te bedienen zijn met behulp van elektrische afstandsbedieningen of sleutelkaarten. Zo zorgt u ervoor dat de beveiliging van uw bedrijf of woning optimaal wordt verzorgd. Spijlenhekwerk is bij menig professional uit Wageningen verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Vraag offertes aan van hekwerken specialisten uit uw regio.

sierhekwerk prijzen

Sierhekwerk

De meeste van onze klanten uit Wageningen kiezen voor sierhekwerk in plaats van gaashekwerk. Sierhekwerk is geschikt voor het maken van balkonhekken, tuinhekken en het omheinen van een dakterras. Sierhekwerk wordt over het algemeen gemaakt van metaal, maar kan ook in een houten of kunststof variant worden geleverd. Daarnaast is het een optie om voor smeedijzeren sierhekwerk te kiezen. Het voordeel van deze hekken is dat het goed bestand is tegen de invloeden van weer en wind. Smeedijzeren sierhekwerk kan van verschillende versieringen worden voorzien, of worden gecombineerd met een elegante poort. De mogelijkheden voor sierhekwerk zijn oneindig, en volledig afhankelijk van uw wensen.

staafsmathekwerk plaatsen Wageningen

Staafmathekwerk

Naast spijlenhekwerk is er ook staafmathekwerk beschikbaar bij menig hekwerken specialist uit Wageningen. Staafmathekwerk is gemaakt van een draadmat van metalen draden. Deze verbinden wij met elkaar met speciale staven. Staafmathekwerk kan enkelstaafs en dubbelstaafs worden gemaakt. Dubbelstaafs zorgt voor een veiliger resultaat. Om het hekwerk een eigen uitstraling mee te geven is het een optie om het metaal te coaten of te laten verzinken. Dit geeft een uniek resultaat. De prijzen voor een staafmathekwerk zijn aanzienlijk. Het zorgt echter wel voor een uitstekende veiligheid. Zeker wanneer u de hekken combineert met elektronische poorten. Wij dienen u met alle plezier van advies en voorzien u graag van vrijblijvende prijsoffertes.

Engels hekwerk

Engels hekwerk

Hebt u voor de omheining van uw tuin geen groot hek nodig? Overweeg dan om te kiezen voor Engels hekwerk. Een Engelse afrastering wordt gemaakt van gekloofde kastanjehouten planken en is zeer populair vanwege de duurzaamheid van het materiaal. Zelfs in onbewerkte versie gaat het materiaal jarenlang mee. De planken worden voor deze afrastering met elkaar verbonden door gegalvaniseerd staaldraad, waarbij de planken ongeveer 8-9 centimeter van elkaar afstaan. Voor een correcte plaatsing is het nodig de lattenmat te bevestigen aan kastanjehouten palen, op een afstand van 1,5 meter. Meer weten over Engels hekwerk? Wij informeren u met alle plezier.

smeedijzeren hekwerk Wageningen

Dubbelstaafs hekwerk

Bent u op zoek naar een hek dat geschikt is voor het omheinen van uw tuin? Of wilt u een stevig hek ter afrastering van een schoolplein? Overweeg dan om te kiezen voor een dubbelstaafs hekwerk. Dubbelstaafse hekken zijn hekken die één draadmat hebben, die aan beide zijden is vast gezet door een stalen buis. Hierdoor is een dubbelstaafs hek zeer stevig. Bij de meeste leveranciers uit Wageningen kunt u ook bijpassende poorten kopen die in het hek passen. Hebt u behoefte aan persoonlijk advies over het plaatsen van hekwerk bij u thuis? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de offertepagina. Wij reageren spoedig op uw vragen.

Wilt u nieuwe balkonhekken installeren bij uw woning in Wageningen? Wij helpen u graag!

Ook voor de afrastering van tuinen, en het plaatsen van poorten bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend offertes aan!

Smeedijzeren hekwerk

Hoewel de meeste tuinhekken van hout gemaakt worden, is het tevens een optie om te kiezen voor smeedijzer als basismateriaal. Smeedijzeren hekken kunnen in twee varianten worden geleverd: als spijlenhekwerk en als sierhekwerk. Kiest u voor een sierhekwerk? Dan hebt u over het algemeen de keuze om deze zelf te ontwerpen zodat het hek past bij de rest van uw woning in Wageningen. Hebt u liever een moderne uitstraling? Dan is een spijlenhekwerk de beste keuze. Het voordeel van smeedijzeren hekken is dat deze met een goede coating uitstekend bestand zijn tegen de invloeden van weer en wind en daardoor weinig onderhoud vragen. U kunt er dus lang plezier van hebben.

Elektrisch hekwerk

Het plaatsen van een elektrische poort brengt heel wat voordelen met zich mee, maar ook aanzienlijke kosten. Zo betaalt u voor een motor voor het automatiseren van een schuifpoort gemiddeld €1500,-. Moeten wij naast de motor ook de poort zelf installeren? Dan kan deze prijs zelfs oplopen tot €5500,-. Naast de automatisering van de poorten, is het tevens een optie om het hek zelf onder stroom te zetten. Dit is met name een goede keuze wanneer het hekwerk een groot bedrijventerrein omheint. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een elektrisch hekwerk? Via de offertepagina vraagt u eenvoudig enkele vrijblijvende offertes aan.

elektrisch hekwerk Wageningen

Dakterras hekwerk

Het balkonhekwerk is tevens geschikt als dakterras hekwerk. Dakterrassen moeten op eenzelfde wijze als het balkon worden omheind, om de veiligheid van uw huisgenoten te garanderen. Wilt u graag weten hoe de hekwerken van uw dakterras eruit kunnen zien? Vraag dan een hekwerken specialist uit Wageningen, deze kan samen met u kijken naar de mogelijkheden voor balkonhekwerk en deze toepassen op uw terras. De meeste professionals hebben een groot aantal voorbeelden beschikbaar waaruit u een keuze kunt maken voor de afrastering. In een aantal gevallen is het ook een optie om het hekwerk op maat te laten maken. Uw dakterras- en balkonhekken zijn bij ons in goede handen.

balkonhekken Wageningen

Balkonhekwerk

Naast hekken voor op de begane grond, bieden wij tevens hekwerken voor op het balkon aan. Balkonhekken hebben een compleet andere functie dan een standaard afrastering omdat zij valpartijen moeten voorkomen. Dit betekent dat balkonhekken stevig en functioneel moeten zijn, en daarnaast een elegante uitstraling moeten hebben. Het balkonhekwerk dat onze professionals aanbieden voldoet aan alle gewenste eigenschappen, en kan van vele materialen worden gemaakt. Zo leveren wij balkonhekken gemaakt van kunststof en hout, in vele kleuren. Het is zelfs een optie om het balkonhekwerk te voorzien van een sierlijst.

draaipoorten Wageningen

Poorten

Hekken zijn bedoeld voor het omheinen en afsluiten van tuinen, parken en weides. Hiervoor zijn er verschillende poorten mogelijk. Wij bieden onder andere schuif- en draaipoorten. Poorten met een draaisysteem zijn het meest gebruikelijk, speciaal voor terrassen en tuinen. Voor het openen van het hekwerk bij een bedrijventerrein of jachthaven is een schuifpoort gebruikelijker. Dit komt doordat u dankzij poorten met een schuifsysteem een grotere opening kunt maken, waardoor onder andere vrachtwagens en auto’s met aanhanger kunnen rijden. Bent u benieuwd naar de opties voor poorten bij uw pand of bedrijf in Wageningen? Wij informeren u graag.

schuifpoort Wageningen

Schuifpoorten

Wanneer u een hek laat plaatsen, dan doet u er tevens goed aan om te onderzoeken welke vorm van doorgang u hierbij wilt hebben. Voor de meeste schuttingen geldt bijvoorbeeld dat een eenvoudige schuttingdeur voldoende is, bij grote hekwerken is bijvoorbeeld de plaatsing van een schuifpoort een verstandige oplossing. Schuifpoorten worden in vele soorten en maten geleverd en kunnen, indien gewenst, zelfs elektronisch bediend worden. Wordt de schuifpoort onderdeel van de beveiliging van uw bedrijventerrein? Kies er dan bijvoorbeeld voor om een elektronische toegangcontrole aan de poort te koppelen. Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

garagepoort Wageningen

Garagepoorten

Bent u het zat dat u de garagepoort enkel van binnenuit open krijgt? Heeft uw garage een rolpoort, maar wilt u graag dat het mogelijk is om deze ook maar aan één kant te openen? Of wilt u de garagepoort met een afstandsbediening kunnen openen? Het is allemaal mogelijk! Wat uw wensen ook zijn op het gebied van een garagepoort, onze medewerkers helpen u met alle plezier bij de installatie. Wij bieden garagepoorten aan in vele verschillende soorten en maten, gemaakt van diverse materialen. Hebt u behoefte aan advies? Ook daarvoor bent u bij ons op de juiste plek. Wij zijn u graag van dienst.

hekwerk expert Wageningen

Prijzen

De prijzen voor hekwerken en afrastering zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Zo zullen de prijzen stijgen naar gelang u meer poorten in de hekken wilt installeren, en is ook de materiaalkeuze van belang. Smeedijzeren hekwerk is bijvoorbeeld een stuk duurder dan gaashekwerk. Ook spijlenhekwerk en dubbelstaafs matwerk kennen relatief hoge prijzen. Wilt u graag weten wat de kosten worden voor hekwerken naar uw wensen? Aarzel dan niet om via ons contactformulier enkele vrijblijvende offertes op te vragen bij specialisten uit Wageningen. Zo vergelijkt u eenvoudig op prijs en aanbod.

hekwerk plaatsen Wageningen

Vrijblijvend offertes vergelijken

Door vrijblijvende de offertes te vergelijken van hekwerken professionals bij u uit de regio, is het een optie om tot wel 25% te besparen op de uiteindelijke kosten voor een hek. Kijk bij de prijsopgaven altijd naar de diensten die bij de prijs zijn inbegrepen. Let onder andere op de leveringskosten, materiaalkosten en plaatsingskosten. Voor welke hekwerken professional uit Wageningen u echter ook kiest, wij verzekeren u van een snelle en vakkundige hulp. Al onze hekwerken experts zijn uitstekend gediplomeerd en hebben een ruime ervaring binnen het vakgebied. Dit betekent dat zij altijd een hoge kwaliteit werk leveren.

Meerdere expertises onder één dak

Bij ons netwerk zijn niet alleen professionals op het gebied van de hekwerken aangesloten. Wij werken tevens samen met experts in het monteren van garagedeuren, het plaatsen van dakkapellen en het installeren van zonwering.