Kantel garagedeur laten plaatsen?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

Kanteldeuren

Heeft uw garage een opknapbeurt nodig? Het vervangen van de garagedeuren zorgt vaak al voor een hele verbetering. De meest voorkomende garagedeuren zijn kanteldeuren, dit is de klassieke versie die bij het openen onder het plafond van de garage verdwijnt. U heeft onder andere de keuze uit stalen kanteldeuren en deuren van hout, ook is er een groot assortiment aan onderdelen verkrijgbaar om uw deur op te knappen. Of uw voorkeur nou uitgaat naar staal, of alleen losse onderdelen, bij ons vindt u de beste keuze voor uw garage voor de laagste prijs. U leest hier meer informatie over de voordelen van kanteldeuren, de materialen zoals een stalen deur en over verscheidene onderdelen zoals een elektrische deur. Bij ons vergelijkt u offertes van garagedeur bedrijven bij u in de buurt zodat u in contact komt met het bedrijf wat aan uw wensen voldoet.

kanteldeur

Voordelen van een kanteldeur

Denkt u er over na om een kanteldeur te plaatsen? Een goede keuze, want kanteldeuren hebben vele voordelen. Ze zijn fluisterstil, de nieuwe soorten dragen bij aan de beveiliging van uw huis dankzij de stevigheid en ze gaan vele jaren mee. Naast de beveiliging zijn er nog andere voordelen: kanteldeuren sluiten goed uw garage af, maar toch kan uw auto nog gemakkelijk de garage in rijden. Het monteren gaat eenvoudig en u kunt ze elektrisch maken. Verder zijn ze praktisch en in vele verschillende materialen en kleuren verkrijgbaar zodat er altijd iets van uw keuze bij zit.

kanteldeur vervangen

Kanteldeur vervangen

Wilt u uw kanteldeur vervangen door een nieuwe kanteldeur? Redenen hiervoor kunnen zijn dat de isolatie niet optimaal is waardoor veel koude lucht binnenkomt. Een oude kanteldeur kan makkelijk geforceerd worden, dit draagt niet bij aan de beveiliging van uw huis. Een andere reden voor het vervangen is wellicht het gebruiksgemak. Oudere garagedeuren gaan meestal handbediend open en dicht terwijl nieuwere elektrisch gaan. En wat dacht u van de uitstraling? Het vervangen van uw oude garagedeuren zorgt al gauw voor een hele andere frisse en moderne look van uw garage en huis.

Diverse materialen en prijzen

Kanteldeuren zijn verkrijgbaar in verschillende prijzen en materialen. Zo worden ze bijvoorbeeld gemaakt van kunststof of aluminium. Deze materialen maken de garagedeuren licht, dit maakt ze geruisloos en makkelijk te bedienen. Deuren van staal zijn erg stevig en gaan daarom lang mee. De stalen versie kan geleverd worden in vele kleuren. Ook is een garagedeur van massief hout een mogelijkheid, dit geeft een mooie en warme look aan uw garage. De prijzen van een garagedeur van massief hout liggen hoger dan die van een garagedeur van kunststof, aluminium of staal. Ook vergt deze meer onderhoud dan de andere types. Een garagedeur is al leverbaar vanaf €700,-.

Kanteldeur met loopdeur

Ziet u het niet zitten om altijd de hele kanteldeur te openen als u alleen maar met uw grasmaaier of fiets komt aanlopen? Dan kunt u eens kijken naar de mogelijkheden van een kanteldeur met loopdeur. Een loopdeur is vaak verkrijgbaar in verscheidene maten. Dankzij een brede loopdeur loopt u gemakkelijk met uw fiets of grasmaaier naar binnen. De meeste deuren draaien naar buiten en kunnen rechts of links gepositioneerd worden. Een loopdeur kan niet geplaatst worden in bestaande kanteldeuren. De prijzen van een garagedeur met loopdeur liggen iets hoger dan één zonder, maar u zult ongetwijfeld veel plezier hebben van uw loopdeur.

Bent u op zoek naar een garagedeuren specialist op het gebied van kanteldeuren voor uw garage?

Wilt u een stalen deur of iets anders? Wij bieden een ruim aanbod aan garage- en kanteldeuren voor de laagste prijs.

Elektrische bediening

Een standaard garagedeur heeft handmatige bediening, hierbij duwt u zelf de kanteldeur omhoog. Een elektrische bediening van uw kanteldeuren is een fijne mogelijkheid, hiermee opent u uw garagedeur op afstand. Ideaal wanneer u aan komt rijden op uw fiets of in de auto, na één druk op de knop opent de deur dankzij de elektrische bediening. Elektrische bediening is mogelijk met een losse motor op een bestaande deur maar bij een nieuwe garagedeur kan de motor geïntegreerd worden. De elektrische bediening wordt op verscheidene manieren aangestuurd. Dit kan bijvoorbeeld via een afstandsbediening, via een mobiel, tablet of zelfs het licht van uw auto.

Beveiliging

Garagedeuren dragen tegenwoordig bij aan de beveiliging van uw huis. De deuren en sloten zijn erg sterk waardoor het moeilijk is om in te breken. De elektrische motor blokkeert in gesloten toestand, ook dit maakt inbreken moeilijk. Er zijn verschillende onderdelen verkrijgbaar waarmee u uw deur nog veiliger maakt, zoals een slot wat u zelf kunt monteren. Wanneer er zich iets onder de garagedeuren bevindt wanneer deze naar beneden gaan, dan stopt deze automatisch en gaan ze weer omhoog. Dankzij deze beveiliging bent u nooit bang dat de deuren op uw kind of huisdier terecht komen. Ook is een vingerklembeveiliging mogelijk, zodat u niet klem raakt tussen de panelen.

kanteldeuren prijzen

Vrijblijvend offertes aanvragen

U begrijpt dat kanteldeuren vele voordelen hebben. Wilt u uw oude kanteldeuren in uw garage opknappen? Dan kunt u verscheidene onderdelen vervangen. U kunt ook de gehele deur vervangen, dit is zeker handig wanneer u graag een loopdeur in uw garage wilt. Kies bijvoorbeeld een stalen deur of één van hout. Wij bieden een netwerk van specialisten aan op het gebied van kanteldeuren, sectionaaldeuren en roldeuren voor uw garage. U vraagt bij ons geheel vrijblijvend en kosteloos offertes aan zodat u deze vervolgens vergelijkt op basis van prijzen en voorwaarden.