Over ons

Wie zijn wij vraagt u zich af? Dat leggen we graag uit! Wij zijn een netwerk van dakkapellen, hekwerken en garagedeuren specialisten. Door de jaren heen hebben wij allerlei bedrijven verzameld uit Midden- en Zuid-Nederland. Deze aangesloten bedrijven zijn door ons zorgvuldig geselecteerd zodat wij u de beste prijs en kwaliteit kunnen bieden. Onze werkwijze is om, door middel van ons netwerk, meerdere offertes op te sturen van experts uit uw regio. Vergelijk deze gratis offertes op prijs en voorwaarden en kies de vakman die bij u past.

Uw voordeel

  • Specialisten uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen
over ons

dakkapellen offertes
garagedeur offertes
hekwerken offertes

Wilt u graag een dakopbouw plaatsen bij uw woning, of zoekt u een hekwerk voor uw terras?

Vergelijk offertes van verschillenden specialisten uit de regio en bespaar tot 25% op uw investeringskosten.

Verbeter uw wooncomfort

Het plaatsen van een dakkapel, hekwerk of garagedeur is een aanwinst voor uw woning. Naast creëren van extra ruimte geeft het ook een luxe uitstraling. Het biedt absoluut meerwaarde voor uw woning en laat een goede indruk achter bij uw vrienden en familie. Een dakkapel biedt licht en ruimte wat meteen een boost geeft voor uw wooncomfort. Daarnaast is het plaatsen van een garagedeur erg praktisch omdat de inhoud van uw garage beter beschermd is tegen inbrekers. Bovendien biedt een hekwerk de bescherming die uw woning of bedrijf nodig heeft.

Kennis en ervaring staat centraal

Wilt u graag een nieuwe dakkapel, een hekwerk of garagedeur? Wij helpen u graag. Ons netwerk van experts zorgen voor de juiste oplossing. Wij kunnen garanderen dat u zo goed mogelijk geholpen wordt. Door de jaren heen hebben wij al vele mensen geholpen met de werkzaamheden voor dakkapellen, hekwerken of garagedeuren. Wilt u uw werkzaamheden nog niet laten uitvoeren maar wilt u eerst prijzen vergelijken? Dat kan! Vraag via ons offerteformulier vrijblijvend meerdere offertes aan.

Kies zelf de beste prijs en kwaliteit

Tegenwoordig ligt het aanbod van dakkapellen, hekwerken en garagedeuren specialisten hoog. Door het hoge aanbod kan het lastig zijn om de juiste vakman te kiezen die bij u past. Wij hebben de manier gevonden om eenvoudig offertes te vergelijken. Vul op onze website uw gegevens en opdracht in en wij helpen u verder. Na het invullen krijgt u vrijblijvend meerdere offertes (maximaal 5). Vergelijk de offertes op prijs, aanbod en de voorwaarden en kies de specialist die bij u past.

Vergelijken van offertes, waar moet u op letten?

Uw offerteaanvraag is gelukt en binnen enkele dagen heeft u de offertes ontvangen. Stap één is een succes! Maar wat is de volgende stap? Waar moet u op letten? De beste tip is om goed op alle tarieven en omschrijvingen te letten op de offerte. Dit is met betrekking tot de totaalprijs, materialen en arbeidsloon. Heeft u vragen en/of opmerkingen over de offerte? Neem dan contact op met de desbetreffende vakman. Vergelijk het aanbod en maak uw keuze.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Onze zolder was zo’n donkere ruimte dat we hebben besloten om een dakkapel te plaatsen. We kregen vrij snel een aantal offertes opgestuurd. Wij hebben gekozen voor het bedrijf met het beste aanbod en prijs. Binnen een week konden wel al genieten van ons dakkapel. De vakmannen hebben topwerk geleverd!’’
D, de Groot
‘’Wij wouden graag een garagedeur plaatsen die niet teveel ruimte innam. Door het ontvangen van een aantal offertes konden wij snel een keuze maken. Er was een garagedeur specialist in de buurt die binnen twee weken de klus geklaard had. Wat een mooi resultaat!’’
J, Janssen

Wilt u zich als bedrijf aanmelden bij ons netwerk?

Bekijk dan de bedrijven aanmelden pagina voor meer informatie.