Sectrionaaldeuren laten plaatsen?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur heeft vele voordelen en zorgt voor isolatie, veiligheid en comfort. Omdat hij naar binnen opent kunt u de ruimte aan de voorkant van de garage optimaal benutten. Sectionaaldeuren bestaan uit losse delen die met scharnieren aan elkaar vast zitten. Hierdoor openen ze erg makkelijk. Het integreren van een loopdeur is mogelijk, waardoor u eenvoudig met uw fiets naar binnen loopt zonder de gehele deur van uw garage te hoeven openen. Wij zijn een netwerk van specialisten op het gebied van garagedeuren. Bij ons vergelijkt u offertes van bedrijven bij u in de buurt op het gebied van sectionaaldeuren zodat u in contact komt met het bedrijf wat aan uw wensen voldoet.

sectionaaldeuren

Sectionaaldeur monteren

Bent u van plan om zelf een sectionaaldeur in uw garage te monteren? Het zelf monteren van de garagedeuren is vrij eenvoudig. Wanneer u de handleiding voor het monteren goed door neemt dan moet het lukken, al is het wel handig als u zelf al enige technische kunde en kennis heeft. Neem wel genoeg tijd, want het zelf monteren zal gemiddeld een uur of 8 in beslag nemen. Wanneer u het zelf niet ziet zitten dan laat u uw sectionaaldeuren monteren. Dit gebeurt meestal direct bij de levering van de deur. Als u het monteren aan een specialist overlaat dan zal de klus minder tijd in beslag nemen, gemiddelde circa 4 uur. De grootte van de garagedeur en wel of geen loopdeur is hierop van invloed.

sectionaaldeur met loopdeur

Verkrijgbaar in diverse materialen

Sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Zo heeft u onder andere de keuze uit staal, hout, aluminium of kunststof. Aluminium en kunststof zijn licht en daardoor handig in gebruik, ook zijn ze goed bewerkbaar en duurzaam. Bij bepaalde huizen staat een deur van hout juist heel mooi. Een sectionaaldeur van massief hout is stevig en duurzaam. De prijzen van sectionaaldeuren van hout liggen echter ook iets hoger. Een sectionaaldeur van staal behoort ook nog tot de mogelijkheden. Staal is één van de meest gebruikte materialen bij garagedeuren. Voordelen van staal zijn de stevigheid, veiligheid en de verscheidenheid aan beschikbare kleuren.

Met of zonder loopdeur?

Als uw garage te smal is voor een losse zijdeur, dan is een sectionaaldeur met een geïntegreerde loopdeur hiervoor de oplossing. Een loopdeur is ideaal wanneer u uw fiets of grasmaaier in de garage wilt zetten maar niet de gehele deur wilt openen. Een loopdeur is in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar. Ze zijn vaak breed zodat u makkelijk met uw fiets of grasmaaier naar binnen stapt, ook sluit de deur automatisch zodat u uw handen vrij heeft. De prijzen voor een loopdeur in sectionaaldeuren zijn iets hoger dan voor de andere versies, maar u heeft er veel meer gemak door.

Sectionaaldeuren elektrisch maken

Wilt u extra gebruiksgemak, dan kunt u de sectionaaldeuren elektrisch maken. U kunt dit zelf doen door een systeem voor de aandrijving aan te schaffen, maar het is ook een mogelijkheid om dit te laten doen. Het elektrisch maken van uw deur door middel van een elektrische aandrijving is ideaal wanneer u aan komt rijden en direct uw auto in de garage wilt zetten. U opent de deur door middel van een afstandsbediening, uw tablet, smartphone of zelfs via de lampen van uw auto. Het elektrisch maken is geen grote klus, maar u zult er wel erg veel plezier van hebben.

Is uw garage toe aan een nieuwe sectionaaldeur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Zijwaartse sectionaaldeuren of één met een loopdeur, vraag vrijblijvend offertes aan en vind de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Sectionaaldeur inkorten

Het inkorten van een sectionaaldeur is voor de ervaren klusser niet erg moeilijk. Let bij het inkorten van de deur wel op de veerspanning van de deur. U wilt natuurlijk niet dat uw deur open valt en erg zwaar weer dicht gaat, of juist andersom. Gebruik een aluminiumprofiel zodat u de deur na het inkorten mooi afwerkt. Heeft u niet veel kluservaring, dan is het wel zo slim om het inkorten te laten doen door een garagedeuren specialist. Hierdoor heeft u vaak ook nog een garantie waarop u kunt terugvallen mocht iets niet goed werken.

Prijzen

Wilt u een sectionaaldeur aanschaffen? Dan bent u natuurlijk benieuwd naar de prijzen hiervan. De prijzen van sectionaaldeuren hangen af van verschillende factoren. Welk materiaal kiest u? Wilt u de sectionaaldeur elektrisch maken? En wilt u wel of geen loopdeur? Een elektrische aandrijving en loopdeur zorgen voor hogere prijzen van sectionaaldeuren. U heeft al een garagedeur vanaf €650,-. Voor de meest exacte prijs van de sectionaaldeur van uw keuze vraagt u bij ons offertes aan.

sectionaaldeuren monteren

Vrijblijvende prijsopgaven aanvragen

Is uw garage toe aan een update? Het vervangen van de garagedeuren kan al een groot verschil maken. (Zijwaartse) sectionaaldeuren hebben een hoop voordelen. Ze zijn erg makkelijk in gebruik en de deuren bieden veel ruimtebesparing. De zijwaartse variant is ook ideaal wanneer u snel iets uit de garage pakt, u schuift alleen de garagedeur een stukje opzij. Bij de niet zijwaartse variant is een loopdeur erg handig. Vraag bij ons vrijblijvend en geheel kosteloos offertes aan zodat u verschillende bedrijven bij u in de buurt kunt vergelijken op basis van voorwaarden en prijs.