Gaashekwerk laten plaatsen?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

Gaashekwerk

Gaashekwerk bestaat uit in elkaar gevlochten en gelaste metalen draden. Een voordeel van gaas is dat deze omheining weinig onderhoud nodig heeft. Bent u op zoek naar een afrastering? Een gaashek is wellicht de juiste keuze! U vindt hier meer informatie over verschillende gaashekken zoals de prijzen. Wij zijn een netwerk van bedrijven voorzien van vele jaren ervaring in het plaatsen van gaashekken. Vul het contactformulier op de offertepagina in en ontvang gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes. Deze vergelijkt u op prijzen en aanbod. Vervolgens kiest u zelf voor de vakman met de beste voorwaarden en de laagste prijs. Een bedrijf uit ons netwerk geeft u ook graag advies omtrent de diverse soorten gaashekwerk.

Gaashek

Bewerkingssoorten

Gaas kan op verscheidene manieren bewerkt worden. Het wordt vaak verzinkt. Dit houdt in dat het gaas ondergedompeld wordt in een zinkbak. Hierna is de afrastering beschermd tegen corrosie en roest. Een andere optie is coaten. Hierbij wordt verf in poedervorm op het gaashek gespoten en hierna gebakken. Het gaashek gaat niet verkleuren en het heeft geen onderhoud nodig omdat de verf in het gaas is gebakken. Tijdens het plastificeren van gaashekwerk wordt een plastic laagje aangebracht op het gaas. Dit is erg geschikt in een tuin maar ongeschikt voor dieren. Een andere optie is gloeien. Een gaashek wordt hierbij verwarmd waardoor het mogelijk is om het gaashekwerk te buigen.

gaas afrastering tuin

Type gaas

Naast de bewerkingssoorten hebt u de keuze uit types gaas. Harmonicagaas komt veel voor als omheining van een tuin. Harmonicagaas is erg hoog en stevig. De standaard kleur van harmonicagaas is groen en zwart, maar een andere kleur is tevens mogelijk. Harmonicagaas is daarnaast ideaal voor de geleiding van bijvoorbeeld een klimop. De mazen in harmonicagaas zijn gemiddeld 50 X 50 mm groot. Dierengaas moet dieren tegenhouden. Dit gaashek loopt vaak tot de grond zodat er geen ruimte ontstaat waar dieren onderdoor kunnen kruipen. Ongediertegaas is voorzien van kleine vakjes waardoor ongedierte uw tuin niet binnen kunnen komen.

Met of zonder bovenbuis?

Daarnaast hebt u de keuze uit een gazen hekwerk zonder of met bovenbuis. De keuze valt vaak op gaashekwerk met bovenbuis. Een omheining met bovenbuis heeft, zoals de naam al zegt, een buis bovenop de afrastering. Gaashekwerk met bovenbuis is dankzij de buis steviger, wat de afrastering ideaal maakt in drukke omgevingen. Een gaashek met bovenbuis komt vooral voor op bedrijventerreinen of langs openbare wegen. U kunt daarnaast puntdraden op de afrastering van uw tuin laten spannen. Deze zogenaamde overklimbeveiliging op een gaashek zorgt ervoor dat eventuele indringers niet uw tuin binnen kunnen komen. Puntdraden maken gaashekwerk tevens ideaal bij een bedrijventerrein.

Zelf plaatsen?

Wilt u zelf de afrastering in uw tuin plaatsen? Dit is erg makkelijk en goed zelf te doen. Bij het plaatsen moet u allereerst de ondergrond zoveel mogelijk egaliseren. Bepaal waar de hoekpalen komen en vervolgens waar de tussenpalen komen. De tussenpalen staan circa 2 tot 2,5 meter van elkaar af. Graaf vervolgens gaten waar de tussenpalen moeten komen. Zet hier de palen in en giet er beton bij. Rol vervolgens het gaas uit en bevestig deze aan de geplaatste palen. Wanneer de grond in uw tuin niet helemaal waterpas loopt dan kunt u het beste de lijn van de grond aanhouden zodat het gaas overal tot beneden doorloopt.

Gaashekwerk laten plaatsen

Heeft u geen tijd of handigheid om zelf een gaashek te installeren? Het is uiteraard mogelijk om gaashekken te laten plaatsen. De meeste mensen kiezen ervoor om het plaatsen niet zelf te doen. Het installeren van gaashekwerk is niet moeilijk maar als u dit laat doen dan weet u zeker dat het goed komt. Het laten doen is vooral verstandig bij een grote tuin of bedrijventerrein. Een vakman heeft ervaring waardoor hij een stuk sneller klaar zal zijn met de plaatsing van de afrastering. In een ongelijke tuin is het tevens een goed idee om de plaatsing over te laten aan een vakman. U wilt natuurlijk vele jaren blijven genieten van de omheining.

Prijzen

Het installeren van een gaashek heeft vele voordelen. U bent natuurlijk benieuwd naar de prijzen van gaashekken. De prijzen van gaashekken hangen af van verschillende factoren. Het type gaas is hier bijvoorbeeld van invloed op. Een omheining van kippengaas is bijvoorbeeld erg goedkoop vergeleken met een omheining van dassengaas. Harmonicagaas is vaak duurder dan dierengaas. De prijzen van gaashekken liggen gemiddeld tussen de €2,50,- en €25,- per 100 x 100 cm. Niet meegerekend in de prijs zijn de kosten voor bijvoorbeeld bevestigingspalen en montagekosten. Bij het laten installeren van een afrastering kunt u rekenen op prijzen van circa €15,- per meter.

Op zoek naar een specialist op het gebied van hekwerken? Vergelijk vrijblijvend offertes!

Sierhekwerk, spijlenhekwerk, balkonhekwerk en poorten plaatsen tegen lage prijzen.

Besparen door te vergelijken

Bent u op zoek naar een omheining? Een gaashek is een goede en voordelige keuze. U kunt een gaashek het beste laten installeren. Als u op zoek bent naar een bedrijf die de afrastering voor u kan plaatsen dan zit u hier goed. Wij zijn een netwerk van specialisten op het gebied van gaashekwerk. Onze vakmannen hebben vele jaren ervaring in het plaatsen van gaashekken. U vraagt bij ons gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes aan. Als u ze vergelijkt heeft u in eigen hand welke vakman u kiest. Gaat u voor de scherpste prijs of bijvoorbeeld de beste voorwaarden? Aan u de keus!

Gaashekwerk offertes