Hekwerken laten plaatsen?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

Hekwerk Dordrecht

Voor het omheinen van een tuin, of het afwerken van een terras zijn er diverse opties mogelijk. Zo is het een optie om te kiezen voor een beukenhaag of conifeer als afwerking, maar zijn ook schuttingen en hekken nodig. Hoewel de meeste mensen wel weten dat een hek kan dienst doen als afsluiting van de voordeur, weet men vaak niet dat er diverse soorten hekwerken zijn die allen hun eigen functie en eigenschappen hebben. Op deze pagina vindt u daarom meer informatie over de verscheidene hekwerken zoals een sierhekwerk, afrastering, gaashekwerk en balkonhekken. Hebt u na het lezen van deze pagina nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheid voor hekken rondom uw terras in Dordrecht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het webformulier. Wij zijn u met alle plezier van dienst, en kunnen u desgewenst tevens enkele geheel vrijblijvende offertes toesturen.

gaashekwerk Dordrecht

Gaashekwerk

Gaashekwerk is één van de goedkoopste soorten hekwerk. Gaashekwerk wordt gemaakt van metaaldraden die worden gevlochten tot een gaas. Dit kan daarna worden bewerkt met een coating of wij plastificeren het materiaal. Het gaashekwerk wordt met name gebruikt voor het afsluiten van openbare plekken zoals parken, maar kan ook worden toegepast als omheining voor een tuin of weide. Het gaashekwerk is verkrijgbaar tegen lage kosten. Over het algemeen moet u rekening houden met €60,- voor 25 keer een enkele meter. Wilt u graag gaashekwerk plaatsen als hek? Dan moet u tevens zorgen voor palen waar wij het hekwerk aan vast kunnen zetten. Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

spijlenhekwerk Dordrecht

Spijlenhekwerk

Eén van de andere hekwerken die lage prijzen kent en die wij vaak plaatsen is het spijlenhekwerk. Evenals het gaashekwerk heeft een spijlenhekwerk een hoge functionaliteit. Extra voordelen van een spijlenhekwerk zijn echter de elegante uitstraling en de relatief langere levensduur. Spijlenhekwerk wordt gemaakt van metalen spijlen, die worden verbonden aan een staander met behulp van een blinde paal-vakverbinding. Dit betekent dat het spijlenhekwerk onmogelijk te doorbreken is. Dankzij de hoge mate van veiligheid is het spijlenhekwerk één van de hekken die wij regelmatig aanraden ter beveiliging van een bedrijventerrein. De hekken zijn te openen met behulp van schuif- en draaipoorten.

sierhekwerk Dordrecht

Sierhekwerk

De meeste hekwerken specialisten uit Dordrecht plaatsen voornamelijk sierhekwerk. Sierhekwerk is uitermate geschikt voor het afwerken van tuinen en terrassen, en kan in vele soorten en maten worden geleverd. Sierhekwerk bestaat uit metalen spijlen of platen die worden geplastificeerd of verzinkt. Van het sierhekwerk kunne bovendien balkonhekken worden gemakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor sierhekwerk bij uw woning? Aarzel dan niet om informatie in te winnen bij een specialist. Deze kan u informeren over de diverse kleuren en afwerkingen van het sierhekwerk, en een prijsopgave toesturen. Het is vervolgens aan u om een beslissing te nemen voor het sierhekwerk bij u thuis.

staafmathekwerk Dordrecht

Staafmathekwerk

Naast gaashekwerk en spijlenhekwerk bied menig hekwerken specialist uit Dordrecht ook staafmathekwerk aan. Staafmathekwerk bestaat uit een draadmat dat is gemaakt van metalen draden. De mazen van het matwerk zijn vijf bij twintig centimeter. De draadmatten worden aan elkaar verbonden door ijzeren staven, die enkel en dubbelstaafs op te leveren zijn. De verbinding komt tot stand met behulp van speciale beugels. Naast het staafmathekwerk bent u bij veel professionals aan het juiste adres voor draaiheken en poorten die van hetzelfde materiaal zijn gemaakt. Staafmathekwerk is evenals een spijlenhekwerk geschikt als afsluiting van bedrijventerreinen of bijvoorbeeld jachthavens. Wij dienen u graag van advies.

Engels hekwerk Dordrecht

Engels hekwerk

Eén van de soorten afrastering waar wij regelmatig vragen over krijgen is het Engels hekwerk. Engels hekwerk wordt gemaakt van latten kastanjehout. Deze latten worden met elkaar verbonden door gegalvaniseerd ijzerdraad. Het voordeel van Engelse afrastering is dat het hout een zeer lange levensduur heeft, en dat het daarom onbehandeld gebruikt kan worden voor de afrastering. Voor het creëren van een hek worden de latten bevestigd aan kastanjehouten palen. Dankzij de eenvoudige plaatsing en relatief lage kosten wordt Engels hekwerk over het algemeen toegepast als afrastering voor dierenweides. Ook voor tuinen met een rustieke uitstraling is het Engelse hek een goede keuze. Meer weten? Wij informeren u graag.

dubbelstaafs hekwerk Dordrecht

Dubbelstaafs hekwerk

Eén van de hekwerken die wij regelmatig verkopen aan scholen is het dubbelstaafs hekwerk. Deze hekken zijn extra stevig doordat ze aan weerszijden van de draadmat een staaf hebben die de draden met elkaar verbinden. Het aanschaffen van dubbelstaafs hekwerk is wel iets duurder dan de standaard variant. U zult hier echter ook langer plezier van hebben, en minder onderhoud aan moeten uitvoeren. Bij de meeste van onze leveranciers uit Dordrecht hebt u de keuze uit dubbelstaafs hekwerk in verschillende kleuren en diktes. Wilt u meer weten over de verschillen tussen standaard hekken en de hekken met dubbele staven? Wij informeren u met alle plezier. Ook kunt u via het contactformulier op de offertepagina kosteloos offertes aanvragen.

Zoekt u een hekwerken specialist in Dordrecht? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden hekwerk in vele soorten en maten tegen aantrekkelijke prijzen! Vraag via het offerteformulier vrijblijvend naar een prijsindicatie.

Smeedijzeren hekwerk

Bent u op zoek naar een klassieke en elegante manier om uw woning van een hek te voorzien? Kies dan voor één van de vele modellen smeedijzeren hekwerken die wij aanbieden. Een groot voordeel van smeedijzer is dat het zeer robuust is, en goed bestand tegen de invloeden van weer en wind, mits het materiaal van een goede coating is voorzien. Smeedijzeren hekken vereisen dan ook weinig onderhoud wanneer u deze eenmaal heeft geplaatst. Wilt u graag een uniek en sierlijk resultaat? Bij enkele specialisten uit Dordrecht is het mogelijk om een sierhekwerk zelf te ontwerpen. Wij zijn u met alle plezier van dienst.

Elektrisch hekwerk

Op het gebied van hekwerken wordt steeds meer mogelijk. Zo is het tegenwoordig een optie om een volledig elektrisch hekwerk te plaatsen. Het gaat dan niet alleen om, zoals veel mensen denken, het elektronisch openen en sluiten van de poorten, maar ook om het beveiligen van uw terrein door stroom door het hek te laten lopen. Het plaatsen van elektrisch hekwerk vraagt veel voorzichtigheid, en kan daarom het beste worden overgelaten aan een erkend specialist uit ons netwerk in Dordrecht. Hebt u vragen over de mogelijkheden of prijzen? Aarzel dan niet om via onze offertepagina uw wensen door te geven.

dakterras hekwerk

Dakterras hekwerk

Naast balkonhekken zijn ook dakterras hekwerken beschikbaar bij leveranciers in Dordrecht. Dakterras hekken zijn vergelijkbaar met het balkonhekwerk. Voor een elegante uitstraling adviseren wij om niet te kiezen voor een smeedijzeren of dubbelstaafs variant, maar om de afrasting te maken van kunststof of hout. Kunststof hekken hebben bijvoorbeeld een lange levensduur en u hoeft deze van weinig onderhoud te voorzien. Het is tevens een optie om metalen hekken te coaten met een speciale laag, of deze te laten verzinken. Wilt u weten hoe u het hekwerk van het dakterras zo eenvoudig mogelijk kunt installeren? Vraag advies bij een expert.

balkonhekwerk

Balkonhekwerk

Naast het standaard hekwerk voor tuin en terras, zijn er ook balkonhekken verkrijgbaar. Balkonhekken worden over het algemeen gemaakt van metaal, maar kunnen ook in kunststof of hout geleverd worden. Balkonhekwerk is vergelijkbaar met het sierhekwerk, en moet steviger zijn dan een standaard afrastering. Voor balkonhekken geldt met name dat u deze op een goede manier moet bevestigen aan de ondergrond. Een hekwerken professional uit Dordrecht kan u hierover van informatie voorzien. Samen met u kijkt hij naar het aanbod in balkonhekwerk, en maakt met u een geïnformeerde keuze. Bij ons is uw balkonhekwerk in goede handen is.

poorten Dordrecht

Poorten

Professionals die hekwerken leveren, zijn tevens gespecialiseerd in het aanbieden van poorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan smeedijzeren poorten, of een poort van dubbelstaafs hekwerk. Wilt u graag zorgen voor een mooie afsluiting van uw erf, dan is het een optie om bijvoorbeeld sierhekwerk te koppelen aan poorten van hetzelfde materiaal. Daarnaast kunnen onze poorten worden geplaatst in stenen muren. De kosten voor het plaatsen van smeedijzeren poorten zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Wij raden daarom aan om de aanbiedingen van vele experts uit Dordrecht met elkaar te vergelijken, om zo de meest voordelige variant te kiezen.

schuifpoorten Dordrecht

Schuifpoorten

Wilt u de ingang van uw oprijlaan afsluiten tegen ongewenste bezoekers? Bent u de eigenaar van een bedrijventerrein in Dordrecht en zoekt u naar een methode om het terrein snel en vakkundig af te sluiten zonder dat u een eenvoudige toegang verliest? Overweeg dan de plaatsing van één of meerdere schuifpoorten. Een schuifpoort kan losgeplaatst worden tussen bijvoorbeeld twee schuttingdelen, maar kan ook onderdeel vormen van een lang hek. Het voordeel van schuifpoorten is dat deze eenvoudig te openen en te sluiten zijn, maar desgewenst ook van een uitstekende inbraakbeveiliging kunnen worden voorzien. Wij kunnen hier onder andere een elektronische toegangscontrole aan koppelen.

garagepoorten Dordrecht

Garagepoorten

Vrijwel elke garage wordt afgesloten met een grote garagedeur. Wilt u graag de standaard garagedeur vervangen door een iets luxer model? Dan kunt u bij een hekwerken specialist in Dordrecht het beste vragen om voorbeelden van garagepoorten. Garagepoorten zijn verkrijgbaar in heel wat modellen. Zo bieden wij poorten aan die omhoog rollen, maar ook openklappende garagepoorten zijn een optie. Wilt u van een optimaal gebruikscomfort genieten? Overweeg dan om een elektronische garagepoort aan te schaffen. Elektronische garagepoorten zijn op afstand te bedienen met een afstandsbediening. Zo hoeft u de auto niet meer uit voordat u deze in de garage zet!

hekwerk specialist Dordrecht

Prijzen

De prijs voor het plaatsen van hekwerk zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Onder andere de afmeting van de hekwerken zijn hierop van invloed, en tevens het materiaal waarvan u het hekwerk laat maken. Wij gaven eerder al aan dat de kosten voor gaashekwerk het laagst zijn. In tegenstelling tot de lage prijzen van dergelijk hekwerk, hebben andere hekwerken zoals staafmathekwerk en smeedijzeren balkonhekwerk een hogere minimale prijs. Bent u benieuwd naar de prijzen voor poorten of hekwerken naar uw wensen? Vul dan ons webformulier nauwkeurig in en wij sturen u spoedig enkele vrijblijvende offertes toe van specialisten uit Dordrecht.

hekwerk offerte Dordrecht

Vrijblijvend offertes vergelijken

Door meerdere offertes voor poorten en hekken aan te vragen via ons netwerk, is het mogelijk om tot wel 25% te besparen op de uiteindelijke investering. U kunt de prijsopgaven vergelijken op basis van prijs en aanbod. Kijk hierbij vooral goed naar de diensten die bij de prijs ingesloten zijn. Wij garanderen dat u altijd snel en vakkundig zult worden geholpen bij het plaatsen en vervangen van hekwerk. Desgewenst informeren wij u bovendien over de diverse soorten hekwerken zoals sierhekwerk, afrastering en spijlenhekwerk. Wij zijn u met alle plezier van dienst, en helpen u graag verder!

Meerdere expertises onder één dak

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, beheren wij een netwerk van vele experts. Dit zijn onder andere professionals op het gebied van zonwering, dakkapellen en garagedeuren in Dordrecht. Kom snel met ons in contact.