Hekwerken laten plaatsen?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

Hekwerk Overijssel

Bent u eigenaar van een bedrijf met een groot terrein en wilt u deze veilig afsluiten tijdens de nacht? Wilt u graag een stel schapen houden in uw achtertuin? Of bent u van plan om uw balkon kindvriendelijk te maken? Voor al deze zaken en meer bent u bij een hekwerk specialist aan het juiste adres. Onze medewerkers uit Overijssel helpen u graag bij het plaatsen en vervangen van hekwerken in allerlei soorten en maten. Zo kunnen zij niet alleen sierhekwerk monteren, maar ook een standaard afrastering, gashekwerk, balkonhekwerk en speciaal staafmathekwerk. Meer weten over de prijzen? Vraag dan vrijblijvend enkele offertes aan.

verzinkt gaashekwerk Overijssel

Gaashekwerk

Gaashekwerk is één van de meest geplaatste soorten hekwerk in openbare ruimtes. Het voordeel van gaashekwerk is dat dit eenvoudig te plaatsen is, en weinig onderhoud vraagt. Onder andere voor parken en scholen wordt gaashekwerk veelvuldig toegepast. Bij de meeste leveranciers bestelt u gaashekwerk dat verzinkt is, en voorzien kan worden van een coating. Deze coating zorgt ervoor dat de invloed van weer en wind aanzienlijk lager wordt. Hebt u een speciale wens op het gebied van kleur? Ook dat kan vaak geregeld worden. De meeste hekwerken kunnen indien gewenst in alle RAL kleuren worden geleverd.

spijlenhekwerk met kartelrand

Spijlenhekwerk

Voor het omheinen van de tuin is een spijlenhekwerk een prima keuze. Hekwerken specialisten raden het gebruik van een spijlenhekwerk regelmatig aan wanneer een klant de tuin wil afsluiten voor een hond of andere huisdieren. Het is afhankelijk van uw wensen hoe breed de spijlen zijn, en hoe ver deze van elkaar afstaan. Hebt u bijzondere eisen aan het spijlenhekwerk? Neem dan altijd even contact op met een hekwerken expert uit Overijssel. Deze kan samen met u kijken of het mogelijk is uw wensen in praktijk te brengen. Wilt u met een spijlenhekwerk een terrein beveiligen? Kies dan voor een kartelrand aan de bovenzijde.

smeedijzeren sierhekwerk Overijssel

Sierhekwerk

In veel gevallen is het niet perse noodzakelijk om hekken om een terrein te monteren. Hekwerk kan in dat geval echter wel dienen als een vorm van decoratie. Laat u enkel hekken installeren met een decoratief doel? Overweeg dan om te kiezen voor sierhekwerk. Sierhekwerk is hekwerk dat van verschillende materialen kan worden gemaakt. Zo kunt u onder andere kiezen voor smeedijzeren sierhekwerk of sierhekwerk van stevig hout. Hekken binnen deze categorie worden vaak voorzien van krullende spijlen of andere vormen van versiering. Wilt u graag sierhekwerk rondom uw balkon? Vraag dan vrijblijvend meer informatie bij ons aan. Voor een prijsindicatie kunt u vrijblijvend offertes aanvragen via de offertepagina. Wij zijn u met plezier van dienst.

hekwerk plaatsen Overijssel

Staafmathekwerk

Bent u op zoek naar een hekwerk dat tegen lage prijzen verkrijgbaar is, maar wel voldoet aan alle veiligheidseisen? Overweeg dan om te kiezen voor staafmathekwerk. Een staafmathekwerk is een unieke combinatie tussen het prijsvoordeel van een gaashekwerk en de stevigheid en duurzaamheid van een spijlenhekwerk. Een staafmathekwerk heeft een draadmat met verticale mazen. De draadmat wordt met staven verbonden om de stevigheid te waarborgen. Vanaf anderhalve meter is het bovendien mogelijk om een overklimbeveiliging te creëren. De meeste leveranciers uit Overijssel bieden staafmat hekwerken aan in twee varianten: een zeer sterke variant met kokerstaander en een budgettaire variant met een buisstaander.

dubbelstaafs hekwerk Overijssel

Engels hekwerk

Engels hekwerk is de term die wordt gebruikt voor houten hekken die gemaakt worden van eikenhouten planken. Engelse hekken zijn het meest geschikt als afrastering voor dieren weiden, mits het gaat om wat grotere dieren zoals schapen en geiten. Het voordeel van een Engels hek is dat dit zeer goed bestand is tegen de invloeden van weer en wind, en dat u relatief weinig betaalt voor een groot hek. Wilt u weten of uw afrastering aan vervanging toe is, of hebt u vragen over de voor- en nadelen van een Engelse afrastering? Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

ijzeren hekwerk Overijssel

Dubbelstaafs hekwerk

Dubbelstaafs hekwerk is een hekwerken soort waarbij extra stevigheid wordt gecreëerd door de opbouw van het hek. De term dubbelstaafs wordt gebruikt omdat het hek een draadmat heeft die aan beide zijden door staven wordt vastgezet. Dit betekent onder andere dat het lastiger wordt om het hek door te breken, of om deze te beschadigen. Dubbelstaafs hekwerk staat bovendien steviger in de grond. Deze hekwerken soort is uitermate geschikt voor het beveiligen van bedrijven terreinen, maar ook als afrastering van een schoolplein of andere openbare ruimten is het uiterst geschikt.

Op zoek naar een hekwerken specialist uit Overijssel?

Onze professionals zijn u gegarandeerd snel en vakkundig van dienst. Vraag vrijblijvend offertes aan!

Smeedijzeren hekwerk

Sierhekwerk is zeer populair onder onze klanten in Overijssel. Sierhekwerk kan eventueel van hout worden gemaakt, maar heeft meestal smeedijzer als basis. Smeedijzeren sierhekwerk is onder andere zeer duurzaam. Dit komt doordat het smeedijzer wordt voorzien van een coating, waarmee de kans op slijtage en beschadigingen aanzienlijk wordt verminderd. Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Overijssel de vraag of het ook mogelijk is om balkonhekken van smeedijzer te maken. Hoewel dit zeker een optie is, raden wij het meestal af in verband met de draagkracht van het balkon. De kosten voor smeedijzeren sierhekwerk zijn afhankelijk van de mate van decoratie die u wenst.

Elektrisch hekwerk

Wij gaven eerder al aan dat het een optie is om een schuifpoort van een elektrisch systeem te voorzien, waardoor de toegangscontrole makkelijker wordt, en de beveiliging groter. Naast elektrische poorten, verkopen een aantal hekwerken leveranciers uit Overijssel ook speciale elektrische hekken. Een elektrisch hek wordt voorzien van stroomdraden door de draadmat heen, waardoor een ieder die de draden aanraakt een elektrische schok zal krijgen. Het is niet altijd mogelijk om een elektrisch hek te plaatsen. Laat u daarom op voorhand adviseren door een hekwerken expert over de voorwaarden en mogelijkheden. Zo voorkomt u dat er risicovolle situaties ontstaan.

schuifpoort Overijssel

Dakterras hekwerk

De afrastering van een dakterras kan over het algemeen met balkonhekken. Vindt u het balkonhekwerk niet passend bij uw dakterras? Overweeg dan een andere vorm van afrastering? Kies bijvoorbeeld voor sierhekwerk of een houten hekje. Voor hekken rondom een dakterras gelden echter diverse regels. Zo moeten deze hekken net als balkonhekken aan verscheidene veiligheidseisen voldoen, en is tevens een juiste plaatsing van de afrastering van groot belang. Materialen die voor het omheinen van een dakterras veelvuldig worden gebruikt zijn hout en aluminium. Het hekwerk wordt net als balkonhekwerk verankerd aan de vloer en de onderliggende balklaag.

balkonhekwerk

Balkonhekwerk

Het omheinen van het balkon is eveneens een taak die u kunt overlaten aan een hekwerken professional. Balkonhekwerk moet ten eerste zeer stevig zijn en de kans op ongevallen voorkomen, maar dient daarnaast ook een decoratieve functie. De balkonhekken die onze leveranciers uit Overijssel aanbieden zijn gegarandeerd zeer veilig, mits deze op de juiste manier worden geplaatst. Wij raden dan ook aan altijd een erkend hekwerken expert in te schakelen voor het monteren van uw balkonhekwerk. Wilt u weten welke soorten balkonhekken wij aanbieden voor uw balkon? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

sierpoort Overijssel

Poorten

Naast vele soorten hekken en afrastering bent u bij een hekwerken professional uit Overijssel ook op de goede plek voor het bestellen van poorten. Zo leveren wij onder andere garagepoorten, en speciale elektrisch aangestuurde schuifpoorten. Een poort moet als het even kan exact aansluiten op het hekwerk waarvoor u heeft gekozen. U kunt daarom vaak op maat gemaakte hekken en poorten bestellen. Onder andere voor sierhekwerk, spijlenhekwerk en speciaal dubbelstaafs hekwerk bieden wij bijpassende poorten aan. Bent u benieuwd naar de prijzen voor een schuifpoort naar uw wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag.

poort plaatsen Overijssel

Schuifpoorten

Voor de meeste hekken geldt dat een schuifpoort de meest handige oplossing is als ingang. Schuifpoorten hebben als voordeel dat ze gemakkelijk te openen en te sluiten zijn, en brengen relatief lage kosten met zich mee voor plaatsing. Een schuifpoort kan bij verscheidene soorten hekken worden geplaatst. Wilt u uw bedrijventerrein of woning extra beveiligen? Overweeg dan om aan de schuifpoort een elektronisch open- en sluitsysteem te installeren. Met een pasje of afstandsbediening wordt het dan mogelijk de poort te bedienen. Wilt u meer weten over de poorten die wij aanbieden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

rolpoort Overijssel

Garagepoorten

Naast schuifpoorten bieden wij tevens garagepoorten aan. De meeste garagepoorten uit ons aanbod zijn rolpoorten die van binnen- en buiten de garage kunnen worden geopend en gesloten. Naast deze rolpoorten is het tevens een optie om garagepoorten aan te schaffen met een losse deur erin, of die bestaan uit twee openslaande deuren. De garagepoorten worden over het algemeen van kunststof gemaakt, maar wij kunnen deze ook leveren in hout of een ander materiaal. Wilt u graag een garagepoort op maat laten maken? Overleg dan eerst met een hekwerken specialist uit Overijssel over de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

hekwerkbedrijf Overijssel

Prijzen

De prijzen voor het plaatsen van balkonhekken, sierhekwerk, gaashekwerk, garagepoorten en alle andere vormen van afrastering waarvoor u bij een hekwerken professional terecht kunt, zijn afhankelijk van meerdere factoren. Ten eerste is het materiaal waarvan u de omheining laat maken van invloed op de prijs. Ook de afmetingen van de hekwerken hebben effect op de prijs, en de vraag in hoeverre wij voor u het hek op maat moeten maken. Wilt u weten wat de prijzen worden voor balkonhekwerk of sierhekwerk naar uw wensen? Vraag dan vrijblijvend enkele offertes bij ons aan van specialisten uit Overijssel en vergelijk deze zelf met elkaar.

hekwerk prijzen Overijssel

Vrijblijvend offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van balkonhekwerk bij uw woning in Overijssel? Hebt u een vraag over het verschil tussen standaard garagepoorten en de elektrisch aangestuurde variant? Of wilt u weten of het een optie is een schuifpoort bij uw spijlenhekwerk te plaatsen? Stel u dan vandaag nog met ons in verbinding. Wij zullen u op basis van uw wensen een aantal vrijblijvende prijsopgaven toesturen die u zelf kunt vergelijken. Kijk hierbij onder andere naar de prijzen die men rekent, maar ook naar de veiligheid van een hek, of de keurmerken die hieraan zijn gegeven.

Meerdere expertises onder één dak

Bij ons in Overijssel bent u niet alleen op de goede plek voor hulp bij hekwerken. Ook voor het monteren van dakkapellen en garagedeuren hebben wij diverse klusjesmannen in dienst. Meer weten over de mogelijkheden? Wij informeren u met plezier.