Garagedeuren laten plaatsen?

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

Garagedeuren Waalwijk

Heeft u interesse in nieuwe garagedeuren voor uw woning in Waalwijk? Is uw oude garagedeur versleten of kapot en wilt u deze laten vervangen? Of wilt u meer weten over de verschillende soorten garagedeuren? Hier kunt u meer informatie vinden over types garagedeuren, de opties die u heeft en de gemiddelde prijzen.

Vul het offerteformulier in om inzicht te krijgen in de kosten. U ontvangt spoedig een aantal vrijblijvende aanbiedingen van garagedeurspecialisten uit de regio van Waalwijk. Vergelijk de gratis offertes, kies de specialist en bespaar op de kosten!

Navigeer op deze pagina naar:

Soorten garagedeuren | Materiaalsoort | Bediening | Prijzen | Merken

Garagedeur vervangen

Is de isolatie van uw garagedeur in Waalwijk niet meer in orde? Heeft u last van tocht of warmteverlies in uw garage? Of is uw garagedeur sterk verouderd en werkt de deur niet goed meer? Schakel dan een specialist in om de deuren te vervangen. Kies voor een elektrische aandrijving voor meer gemak. Of kies roldeuren die automatisch omhoog rollen als uw aan komt rijden. Er zijn verschillende mogelijkheden. Laat u adviseren door een garagedeurspecialist om waardevolle informatie te ontvangen. Kies voor de uitstraling, de stijl en het type deur die het beste bij u past.

Garagedeur kopen, waar op letten?

Er zijn een aantal zaken waar u opletten moet als u een nieuwe garagedeur gaat kopen. Ten eerste is de breedte belangrijk. Is het mogelijk om een deur met standaard breedte en -hoogte te laten plaatsen of is er sprake van afwijkende maten? Ten tweede is het type deur van belang. Is er genoeg ruimte aan het plafond voor een sectionaaldeur of een kanteldeur? Of is het alleen mogelijk om roldeuren te plaatsen? Tot slot moet u nadenken over het budget, de stijl en het materiaal dat u graag wilt. Laat u adviseren door een vakman uit Waalwijk om de juiste keuze te maken.

  • Wat zijn de afmetingen en welk type is mogelijk?
  • Wilt u elektrische of handmatige bediening?
  • Wat is uw budget?
  • Welke stijl, kleur en materiaal wilt u?
garagedeuren plaatsen Waalwijk

Prijzen garagedeuren

De prijzen voor nieuwe garagedeuren worden beïnvloed door een aantal factoren. Het type is onder andere van invloed op de prijs. Kanteldeuren kosten gemiddeld €500,- tot €800,-, en een sectionaaldeur kost gemiddeld €1.100,-. Daarnaast is de bediening van invloed op de prijs. Een elektrische bediening is duurder dan een handmatige bediening. Het verschil is ongeveer €300,-, maar met een elektrische aandrijving heeft u meer gebruiksgemak. Ook het materiaal en het design beïnvloedt de prijs. Vul het offerteformulier in en ontvang gratis offertes van garagedeurspecialisten uit Waalwijk. Vergelijk de aanbiedingen en bespaar op de kosten!

Prijstabel: garagedeuren

Soort garagedeur Gemiddelde prijs, inclusief montage én btw*
Kanteldeur €500,- (handmatige bediening) tot €800,- (elektrische bediening)
Garage roldeur €600,- (handmatig tot €800,- (elektrisch)
Sectionaal garagedeur €1.100,- (elektrisch)
Openslaande garagedeur €3.500,- (handmatig) tot €4.500,- (elektrisch)
*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsberekeningen gratis en vrijblijvend offertes aan.

garagedeuren

Soorten garagedeuren

Er zijn verschillende soorten garagedeuren waaruit u bij het kopen kunt kiezen. U heeft de keuze uit kanteldeuren, roldeuren, sectionaaldeuren en openslaande garagedeuren. Welk type geschikt is voor uw garage is afhankelijk van de mogelijkheden, het budget en uw persoonlijke voorkeur. Elk type kan met elektrisch of met de hand geopend worden. Ga bijvoorbeeld voor een elektrische kanteldeur of een houten sectionaaldeur. Combineer uw garagedeur met een loopdeur voor meer gemak. Met een loopdeur hoeft u niet altijd de hele garagedeur te openen. Ideaal als u alleen de fiets uit de garage wilt halen. Kies voor een: kanteldeur, roldeur, sectionaaldeur of openslaande deur.

garagedeur met loopdeur

Garagedeur met loopdeur

Een garagedeur met loopdeur geeft u veel gebruiksgemak. Een loopdeur wordt toegevoegd aan de zijkant. We zien deze combinatie veelgebruikt worden in Waalwijk. Met een loopdeur is het eenvoudig om in en uit de garage te lopen, fietsen eruit te halen of kleine spullen. Hiervoor is het niet nodig om de gehele garagedeur te openen. Zowel bij een elektrische als handmatige bediening is een loopdeur mogelijk. Een loopdeur wordt niet aangesloten op de elektrische aandrijving en wordt altijd handmatig geopend. Een garagedeurspecialist uit Waalwijk vertelt u meer over de mogelijkheden, het geschikte hang- en sluitwerk en zorgt voor een goede beveiliging van de loopdeur.

Openslaande garagedeuren

Ga voor openslaande garagedeuren voor een tijdloze uitstraling. Dit type deur wordt vaak van hout gemaakt en er zijn vele vormen mogelijk. Bijvoorbeeld brede vierkante dubbele deuren of een houten dubbele garagedeur met een ronde bovenkant. Of kies voor een kleine loopdeur of hoge deuren voor het stallen van een caravan of busje. Liever geen hout? Uiteraard is het ook mogelijk om openslaande garagedeur van staal of kunststof te laten monteren. Als u kiest voor kunststof deuren, dan heeft u weinig onderhoud. U heeft de keuzen uit horizontale of verticaal geprofileerde panelen en vele kleuren, ook RAL-kleuren. Daarnaast is het mogelijk om glas in de deuren te laten monteren.

Garage roldeuren

Roldeuren zijn zeer geschikt voor garages met weinig ruimte. Zijn horizontale looprails langs het plafond niet mogelijk of is de garage niet diep genoeg? Dan zijn roldeuren een goed alternatief. Roldeuren hebben smalle horizontale lamellen die oprollen bij het openen. De lamellen worden gemaakt van kunststof, metaal of hout. Kies voor geïsoleerde lamellen voor een goede isolatie. Om zeker te zijn van een goede veiligheid is er een Europese productnorm EN 13241-1. Producten met deze norm hebben een uitstekende veiligheid. Denk hierbij aan een vingerknelbeveiliging en onderloopbeveiliging.

plaatsen sectionaaldeuren Waalwijk

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren bestaan uit meerdere horizontale secties. Deze langwerpige horizontale panelen zijn een paar centimeter dik en vaak gemaakt van plaatstaal. Tussen de twee lagen plaatstaal is isolatiemateriaal aangebracht. Met een sectionaaldeur bent u zeker van een goed geïsoleerde deur en weinig warmteverlies. Dit merkt u niet alleen in de garage, maar ook op uw energierekening. Een sectionaaldeur opent naar boven. Een voordeel is dat er geen zwenkruimte aan de voorzijde nodig is. Geïsoleerde sectionaaldeuren zijn net als kanteldeuren erg populair in Waalwijk. Ze zijn duurder dan kanteldeuren, maar bieden meer gebruiksgemak, een betere isolatie en er is meer mogelijk qua design. Kies bijvoorbeeld voor casettepanelen of flatline.

monteren kanteldeur

Kanteldeuren

Kanteldeuren zijn erg populair in Waalwijk. Ze zijn goedkoop en gemakkelijk te monteren. Kanteldeuren openen eerst naar buiten en schuiven dan weg via het plafond. Voor het plaatsen van een dergelijke deur is er voor de rails bij het plafond ruimte nodig. Houd ook rekening met de ruimte die de deur nodig heeft op de oprit bij het openen. Kanteldeuren zijn vaak niet goed geïsoleerd. Laat daarom extra isolatiemateriaal aanbrengen om warmteverlies tegen te gaan. Kanteldeuren zijn er in verschillende kleuren en stijlen. Er is altijd een deur die past bij uw woning in Waalwijk.

Elektrische garagedeur

Bij het kopen van nieuwe garagepoorten heeft u de keuze uit een handmatige of elektrische bediening. Met een handmatige bediening moet u altijd de garagedeur optillen en naar beneden trekken. Dit is soms best zwaar en onhandig als de garagedeur erg hoog is. Met een automatische garagedeur met motor heeft u dit probleem niet. Met een simpele druk op de knop opent en sluit u uw deuren. Leg een zender in uw auto om de automatische garagedeuren gemakkelijk te openen als u aan komt rijden. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een automatische opening en sluiting van de deur door gebruik te maken van sensoren. Of bedien uw automatische garagedeuren met uw smartphone.

Geïsoleerde garagedeur

Wanneer uw garagedeuren in Waalwijk niet goed geïsoleerd zijn, heeft u te maken met tocht en veel warmteverlies. Het is dan niet prettig om te werken in uw garage in de koudere maanden en daarnaast bent u veel geld kwijt aan stookkosten. Door uw garagedeuren te voorzien van isolatiemateriaal zoals isolatiepanelen en tochtstoppers voorkomt u warmteverlies. Dit merkt u niet alleen in het comfort van een warme garage, maar ook op uw lagere energierekening. Sectionaal garagedeuren zijn het beste geïsoleerd. Hierbij is het isolatiemateriaal aan de binnenzijde van de panelen aangebracht. Voor de deuren geldt dat de isolatie weggewerkt wordt in het design. Is uw garagedeur niet goed geïsoleerd? Laat een vakman uw deur isoleren of vervang de deur door een nieuw model.

Wilt u uw oude garagedeuren laten vervangen?

Ga voor de beste kwaliteit. Vergelijk gratis offertes en kies de beste deal!

Gratis offertes aanvragen

Garagedeur met glas

Er zijn verschillende mogelijkheden om glas toe te voegen aan uw garagedeur. Plaats bijvoorbeeld aan de bovenzijde grote glaselementen, twee horizontale glasplaten of een raam. Een raam zorgt niet alleen voor meer lichtinval, maar beïnvloedt ook de uitstraling van uw deuren. Kies voor transparant glas of matglas voor uw woning in Waalwijk, of ga voor het stijlvolle melkglas. Het is ook mogelijk om te kiezen voor extra isolerend glas om koudebruggen te voorkomen.

Heeft uw voordeur elementen met glas? Dan is het erg mooi om de garagedeuren in dezelfde stijl te plaatsen als uw voordeur.

Garagedeur met goede beveiliging

Een garagedeur met goede beveiliging is erg belangrijk. U wilt natuurlijk inbraak voorkomen en daarnaast zorgt het voor een veilig gevoel. Voor veilige garagedeuren moet u letten op het Politie Keurmerk Veilig Wonen en het keurmerk van de SKG. Het keurmerk voor de politie wordt uitgegeven aan producten die voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid. De SKG is een onafhankelijk instituut die producten onder andere test op inbraakwering. Garagedeuren die de tests doorstaan ontvangen een keurmerk. Uiteraard heeft u ook nog andere opties om de garagedeur veiliger te maken. Denk hierbij aan een obstakelbeveiliging en vingerknelbeveiliging. Plaats een railblokkering om het openen van een sectionaaldeur te blokkeren.

Garagedeuren op maat

Het is niet altijd mogelijk om een garagedeur met standaardafmetingen te laten monteren in uw woning in Waalwijk. Bij sommige oude woningen zijn er garagedeuren geplaatst met afwijkende maten. Deze worden nu niet meer gemaakt. In dat geval is het mogelijk om uw garagedeur op maat te laten maken door een expert uit Waalwijk. Wilt u een garagedeur die helemaal aansluit aan uw stijl en uw woning in Waalwijk? Met een deur op maat is dit mogelijk. Kies het design, de kleur en de afmetingen. Zo bent u verzekerd van een garagedeur die helemaal bij u past. Laat u adviseren door een specialist uit Waalwijk. Vul het offerteformulier in en ontvang gratis offertes.

Elektrische of manuele aandrijving?

Bij de aanschaf van een nieuwe garagedeur heeft u de keuze uit een manuele of elektrische aandrijving. Handmatige besturing is weliswaar goedkoper, maar niet altijd handig. Met een elektrische besturing opent en sluit u uw garagedeur met één druk op de knop. Er zijn verschillende varianten voor elektrische besturing. Kies bijvoorbeeld voor een drukknop of afstandsbediening. Ook is het mogelijk om sensoren toe te voegen, dan opent uw garagedeur automatisch als u aan komt rijden met de auto. Of ga voor een besturing via uw smartphone. Dit geeft u een ultiem gebruiksgemak.

Garagedeuropener

Voorzie uw garagedeur met een garagedeuropener om het openen en sluiten van uw garage eenvoudig te regelen. Een garagedeuropener wordt gekoppeld aan een aandrijving. Denk hierbij aan een kettingaandrijving of een tandriemaandrijving. Voeg een soft close systeem toe om geluid te dempen. De garagedeuropener wordt daarnaast gekoppeld aan een handzender waarmee u de garagedeuropener mee bediend. Laat u adviseren door een expert uit Waalwijk over de mogelijkheden voor een garagedeuropener.

elektrisch bediening garagedeur

Welke materiaalsoort?

U heeft de keuze uit verschillende materiaalsoorten voor het vervangen van uw garagedeuren in Waalwijk. Het materiaal bepaalt voor een groot gedeelte het uiterlijk van uw deuren en de mogelijkheden qua design en stijl. Wilt u weinig onderhoud? Kies dan voor kunststof of staal. Aan houten garagedeuren is het noodzakelijk om meer onderhoud te plegen, maar deze geven uw deuren wel een warme en authentieke uitstraling. Denkt u erover na om houten deuren te laten plaatsen, maar wilt u liever zo min mogelijk onderhoud? Kunststof met een houtlook is dan een zeer geschikte optie. Staal wordt veelgebruikt voor deuren, maar het nadeel is dat het materiaal niet goed isoleert. Breng daarom altijd extra isolatiemateriaal aan. Materialen voor garagedeuren: hout, kunststof en staal.

plaatsen houten garagepoort Waalwijk

Hout

Hout is een zeer geschikt materiaalsoort voor garagedeuren. Dit materiaal wordt veelgebruikt voor openslaande garagedeuren. Het geeft uw deur een natuurlijke en warme uitstraling. Hout is daarnaast van nature isolerend. Met een houten garagedeur is het altijd mogelijk om het in de gewenste kleur te schilderen. Wilt u na een paar jaar een andere kleur? Dan is dat geen probleem. Met onderhoud verlengt u de levensduur van uw houten deuren en behoudt u de kwaliteit.

plaatsen kunststof garagedeur

Kunststof

Naast houten deuren is het ook mogelijk om te kiezen voor kunststof voor het vervangen van uw garagedeur in Waalwijk. Kunststof is veelzijdig, heeft een lange levensduur en is duurzaam. Kies voor een effen kleur of ga voor een houtlook met nagebootste houtnerf. De deuren hebben dan alle voordelen van kunststof, maar de uitstraling van hout. Aan kunststof hoeft u nauwelijks onderhoud te plegen.

stalen garagedeur Waalwijk

Staal

Doordat staal zeer goedkoop is, zijn stalen garagedeuren erg populair om te installeren. Een stalen garagedeur wordt voorzien van een grondlaklaag of worden geverfd in de gewenste kleur. Net als met hout is het mogelijk om de stalen deuren in elke kleur te schilderen. Stalen deuren zijn van nature niet isolerend. Daarom is het verstandig om extra isolatiemateriaal aan te brengen, zodat u geen last heeft van warmteverlies.

Houten, stalen of kunststof garagedeuren laten plaatsen?

Vraag snel vrijblijvende offertes aan met scherpe prijzen en bespaar!

Gratis offertes aanvragen

Bekende merken

Bekende merken voor garagedeuren zijn Hormann en Novoferm. Deze garagedeurspecialisten staan bekend om de hoge kwaliteit en de innovatie mogelijkheden. Elk merk heeft zijn eigen voordelen. Voor veilige deursloten en producten voor inbraakpreventie moet u zijn bij ASSA ABLOY. Dit merk is ook wel bekend onder de oude naam Crawford. Laat u adviseren door een specialist uit Waalwijk. Met dit waardevol advies maakt u zeker de juiste de keuze voor uw garagedeuren. Er worden ook verschillende keurmerken afgegeven aan garagedeurspecialist. Eén daarvan is het KOMO-keurmerk. Het KOMO-keurmerk wordt gegeven aan een bedrijf die een hoge kwaliteit leveren en betrouwbaar zijn.

hormann garagedeuren Waalwijk

Hormann

Hormann houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van garagedeuren en . Hoge kwaliteit en wooncomfort. Daar staan ze voor. Bij Hormann zijn alle soorten garagedeuren mogelijk. Roldeuren met het innovatieve rolmatic-systeem werken soepel en erg makkelijk. Ook sectionaaldeuren, kanteldeuren en openslaande deuren zijn een optie. Daarnaast leveren ze een uitstekende garagedeurmotor.

garagedeur novoferm

Novoferm

Novoferm heeft zich gespecialiseerd op garagedeuren voor particulieren en industriële gebouwen. Ze leveren bijvoorbeeld een deoport openslaande garagedeuren en roldeuren met een novorol. Novoferm gebruikt hoogwaardige materialen en de garagedeuren hebben een lange levensduur. Vrijwel alle RAL-kleuren zijn mogelijk bij Novoferm.

garagedeuren assa abloy

ASSA ABLOY

ASSA ABLOY produceert hoogwaardige deursloten en producten voor inbraakpreventie. U kent ze misschien nog onder de oude merknaam Crawford. ASSA ABLOY maakt mechanische- en elektromechanische sloten en alarmen. Er zijn verschillende opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een sleutel of toegang via een toegangscode of pasje. De deursloten zijn zeer gebruiksvriendelijk en uiteraard erg veilig.

garagedeur expert Waalwijk

Voordelen inschakelen garagedeurspecialist

Schakel een garagedeurspecialist uit Waalwijk en u profiteert direct van een aantal voordelen. De garagedeurspecialist geeft u vakkundig advies. Dit helpt u bij de keuze voor de juiste garagedeuren, de stijl een de aandrijving. Daarnaast verzorgt de vakman de plaatsing en montage van de deur. Dit is niet altijd eenvoudig, maar met een garagedeurspecialist uit Waalwijk bent u zeker van een snelle plaatsing.

Ook het instellen van een elektrisch aandrijvingsmechanisme is geen probleem. Voorkom ook problemen en reparaties door slechte plaatsing en schakel een garagedeurspecialist in.

Besparen? Gratis offertes vergelijken

Wilt u graag een nieuwe garagedeur kopen in Waalwijk? Wilt u uw verouderde houten deur vervangen of wilt u een goede isolatie? Schakel een garagedeurspecialist in om uw kanteldeur, sectionaaldeur, automatische roldeur of openslaande garagedeuren te plaatsen. De specialisten uit ons netwerk in Waalwijk helpen u graag! Vraag gratis en gemakkelijk meerdere offertes aan. Na versturen ontvangt u snel een aantal aanbiedingen van bedrijven uit de omgeving van Waalwijk. Vergelijk de aanbiedingen en kies het beste aanbod. U zit nergens aan vast en kunt de aanbiedingen rustig met elkaar vergelijken. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt.

Meerdere expertises onder één dak

Binnen ons netwerk hebben verschillende professionals zich aangesloten. Niet alleen voor het kopen, vervangen en plaatsen van garagedeuren kunnen we u van dienst zijn. Ook voor zonwering, dakkapellen en hekwerken is het mogelijk om de experts uit ons netwerk in te schakelen.

aanvragen offertes garagedeuren

Klantervaringen

ervaring klant garagedeuren
“We hadden veel last van tocht in onze garage. Met de nieuwe houten garagedeur hebben we dit probleem niet meer! We werden snel geholpen en zijn erg blij met het resultaat. “
Jeanine Mulder
klantervaring nieuwe garagedeur
“We waren al lang op zoek naar een geschikte houten dubbele garagedeur voor ons nieuwe huis. Via deze service hebben we een goede specialist gevonden die ons heeft geholpen. “
Fam. Van der Linden